Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första stenen

Det är alltför lätt att kasta den första stenen

Det kräver ingen fysisk ansträngning

Men för den som stenen kastats mot

kräver det desto större mental ansträngning

att kunna få freda sig




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-05 13:24



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Träffsäkra ord, bra!
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP