Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en nära vän. Jag önskar att jag kunde få ut de känslorna vi kände den kvällen på ett bättre sätt men tills dess är det här mitt försök att göra dig rättvisa


Sluta lyssna


hon är en forrestfire
sveper in som en tornado,
rycker upp ditt hus med bjälkarna
tar dig till ett land av gula vägar och smaragder

vi ser henne
men aldrig som du ser henne
hon är en orm i indierockens lustgård
och vi blir rovdjur,
visar tänderna

men du

faller som en fura
förlorar dig i hennes händer
hon ömsar skinn mot din axlar

hon är så liten, så ung,
så ny och glittrande
det är väl därför du fortsätter falla
hon förhäxar, hon är en vilie
och när hon viskar mot din hals går du från fast till flytande

men

hon kommer fortsätta
kyssa killar i hörn
eller i haven av höjda händer
hon kommer fortsätta söndra och härska
för det rena nöjet,
för att hon är ung och galen
- för att hon behöver mer än det, kanske
för att hon behöver något annat
eller så handlar det bara om makt
och mottagning


men
hon har aldrig sett sig själv såsom hon ser ut i dina ögon inatt





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-05 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel