Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu känner jag verkligen för lite naturarbete.


Ska vi rensa?

-Till frågan om era nya arbetsuppgifter!

-Ja, det var ju det..
-Jag vill inte hålla på och sortera papper.
-Jag vill göra samma som Catherine..

-Men Catherine är specialutbildad.

-Det är jag med.

(Så hördes en röst från där-ovan):
"Tänk på huset och de som är syndabockar"

-Nu är han med oss, igen!
-Ska vi ta hand om Guds bockar?
-Är dom flera?

(Återigen hördes en röst från där-ovan):
"I skogen som ligger nära Backa Röd Park"

-Herregud, ska vi bruka skogen med djur?
-Vad menar han?

-Ni kan börja med att se över tillståndet hos..
-Vilket tillstånd?
-Det är en arbetsuppgift!

-Kan huset för syndabockarna, byggas vid motorvägen?
-Ja, för en krona!
-Det finns en tomt där!
-Ni måste börja ringa runt och fråga!
-Gud var roligt det är att jobba!
-Bara man slipper sortera brev.
-Men vi får ju inga brev.
-Jag säger ju det..

Arbeta i skogen och sen tomten.
-Tomten?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-05 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP