Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysigt

Gråa tröjan på
Ullig, mjuk, len, värmande
Lockar till kramar




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-05 17:40



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Låter som fredagsmys alla dagar!
2017-09-06

    ej medlem längre
Frestande go!

2017-09-05

  Öknens Ros VIP
En kram till dig för denna mysiga haiku! :)
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén