Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Letar vackra ord och fyller mitt liv med dem.

Flyr in euroforin endast konsten kan ge.

Finns inte skönheten kan den skapas, så jag vilar i mönster och färg tills dagen världen något sånär ser ut som den inuti.

 




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-05 18:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint o tänkvärt.
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise