Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeltouring

Ulla rulla fortfram lätt på cykeldäck
öta nöta sadel sköta nätt om häck
ampa trampa krampa inte knut i vad
hopp i kropp i rörelse
för en ekologisk god uppgörelse




Övriga genrer av Stigi Skog
Läst 348 gånger
Publicerad 2017-09-05 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog