Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska



kommer inte som ett monster, ur mörker



det står bredvid, som en vän




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2017-09-05 19:40



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Vackert och sant!
2019-05-18

  Blått Norrsken VIP
Fenomenalt bra viktig text . Ska repeteras och uppdateras om och om igen . Bokmärker dessa viktiga ORD.
2018-07-16

  Blått Norrsken VIP
Snyggt tolkat och javisst !!!! I Lömskhet som bara ondskan kan vara, förtäcker sig som en vän. Skrattat åt den enfaldiges förtroende och dess svaghet.

Bra och sant!!!
2018-07-16

  morgonstjärna VIP
jo sorgligt nog.
2018-05-17

  aol
Javisst vi har själva skapat den, bra skrivet,
2018-02-03

  Jaseph
Ja, så kan det nog vara för oss människor. Det onda lurar i vår närhet, inom oss själva till och med.
2017-09-12

    Peter Söderqvist
En text med ett svar som väcker denna "eviga" fråga. Bra.
2017-09-06

  Annie b'larsson VIP
Javisst, men det är gammalt.
2017-09-06

  alicja lappalainen VIP
det finns varken ondska eller godhet.
2017-09-05

    ej medlem längre
ja blir rädd att upptäcka så
2017-09-05

  Ida-Marianne
Instämmer med Purpurea. Ondskan finns hos oss alla men de starka och förnuftiga tillåter den inte att ta makten.
2017-09-05

  wildrose
Så sant, oftast iaf
2017-09-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja den kan
överraska en
var som helst här.
Gäller bara att se
se upp som ner var
man än är!
2017-09-05

  bumerang

Svårt hänga med här!!!

"Linjen mellan ont och gott
går inte mellan människor,
utan rakt igenom varje människas
hjärta"

Så skrev Alexander Solzjetski i Gulagarkipelagen
(Ursäkta felstavningar!)

Vore intressant att reda ut -)

2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP