Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu – men kanske ändå inte


Det är inte alla som har en vän, så är det

Låt mig visa dig
fönsterlösa önskningar
i mina händer.





Bunden vers (Haiku) av Salvation Pepper
Läst 343 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-05 22:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...som att ge utan att kräva någon i gengäld...det är fint med sådan vänskap...
2017-09-08

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2017-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
något att fundera på - känns som en gåva, tror jag ----- vara den vännen som kan se "fönsterlösa önskningar i dina händer"
2017-09-06

    ej medlem längre
vaksamt! +
2017-09-06

  ULJO
Finurligt
2017-09-06

  RitaBrunner
Funderar så klart över metaforen "fönsterlösa önskningar"
Intressant!
2017-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-09-06

    ej medlem längre
Trösterika ord! Man får inte glömma bort att se inåt...
2017-09-06

  Marianne Räf
Nä, man får va´ himla glad om man har
en, - helst flera, - vänner !
2017-09-06

  bumerang

Ord är känslor.
Dina ord här ger mig
en känsla av beskydd.
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper