Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppstakt/fredspakt


vitt papper
tomt ark
varje kväll är jag oskriven
drömmer om att vara det i alla fall
om att hitta orden som definierar mig

jag vill blåsa en bubbla
gå in i den och koma
stilla iaktta världen
vänta på att få skriva dens historia
vänta på att min roll i den ska framträda

jag ber om tid, plats och min kropp tillbaka
låt den få vara min att förändra
att vila i, att ge bort
den som alltid har varit någon annans
förbrytares monsters och pojkvännens
jag vill äga varje fiber
slå armarna om benen och vara allt jag behöver

män i min telefon,
jag har långa samtal, fikar,
näring för psyket
ligger, faller in i någons armar
undanflykt för en kropp i uppror

*

ska vi säga att det är dags att landa
du och jag
mina ben min hals min mage mina axlar mina armar mitt hår mina ögon mina bröst mina fötter mina händer mina fingrar mina tår
ska vi bli vänner och leva livet ihop tillsammans


eller ska vi fortsätta slå ihjäl varandra?




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-05 22:30



Bookmark and Share


  emsutan
Så igenkännande så det nästan gör ont.
2017-09-09

    ej medlem längre
Fint och träffsäkert..
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

mögel