Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna läsa


Gäller även mig

Vänta in



Jag kan bara be om ursäkt

För mina felläsningar


Mitt aggressiva sinne




Vill ni skal veta att jag kan be om ursäkt

När jag bevisat min oförmåga


Att läsa




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-05 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt