Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknade nyss Drömd dröm


jag sökte pärlor i rött

I en butik med jorden som väggar och
Himlen som tak

Sökte jag pärlor i rött

Bakom disken svarade expediten med ett
Leende

Lade fram spelkulor av glas prydda med
Stjärnor

Universum

Oändlighet

Men jag sökte
Pärlor i rött




Fri vers (Fri form) av trixas
Läst 364 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-06 03:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin läsning.
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas