Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack till dig och dina mjuka ord! - fotot: sommarresan vid Höga kusten


Svenska ord i natten

 

dina ord

i etern

når mig

omfamnar mig

dag och natt

i förtrollande gemenskap

över ord!

 

Finlandssvenska ord

i dans

med sjungande

rikssvenska ord.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-06 03:32



Bookmark and Share


  Kristin Oladatter
Vackert!
2017-09-28

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild från Höga Kusten, där jag bott många somrar under min uppväxt!

Jag tycker att Finlandssvenskan sjunger
så fint... gärna tillsammans med rikssvenskan... tillsammans bildar de en skön nordisk tonväv!

Fint skaldat om detta!
2017-09-20

  Maria Sundelin VIP
Det är bra med ljud i ensamheten
Kramar
2017-09-06

  Eva Helene VIP
Så vackert i samklang!
2017-09-06

  Blomma-Stjärna VIP
att vara tvåspråkig tillsammans - så fint - en vidare dans av förståelse
2017-09-06

  RitaBrunner
Ord och språk berör...
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP