Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årtidsskifte

Pigmentförändring.
Dansskor på fötter, i
guldregn och dimma




Bunden vers (Haiku) av Kristin Oladatter
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-06 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter