Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konformister som brister

Du väljer att ifrågasätta fel saker,
Du väljer att tro på lögnarna.
Hur ska jag få dig att vara källkritisk mot de källkritiska?
En dag kommer sanningen att upprätta oss som idag är ifrågasatta.




Fri vers av Chinor VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-06 15:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så bra skrivet och klokt !

men det är ju så att den som sitter med nycklarna i handen, har ett orättvist försprång...kommunikation innebär mycket, lögnernas kasino …
även om lögnaren blir ertappad med fingrarna i syltburken, kan om makt och dominans bjuder upp till dans
vända vitt till svart över en natt!

kram vännen

2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP