Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnen

säger jag är helt galen, galen i dig
du ser på mig och tänker "hon är fan galen, helt sjuk i huvudet"

jag säger att jag ser bara dig i alla, som att det inte finns någon annan
du tänker "hon måste vara blind"

jag hör bara din sång i mitt huvud, den som jag försökte översätta
du tänker "hon lyssnar aldrig på vad jag har att säga"

har dig på hjärnan
måste distrahera mig för att inte springa hem till dig påengång
du tänker
"när ska hon lämna mig ifred. kan hon inte sluta höra av sig någongång."




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-06 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans