Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In-version. Viktigt oklart.


Beströdda i rummen.







Här kommer Nattfågeln mjukt med mitt Liv, med ditt Liv

Kroppens insida.
som bandage
och ständigt hängd
högt
ovan världen
Beströdda i rummen

Växt i ljus.
Längst in i mina drömmar. OCH VÄXER
för ljusets krumma. In i mig. Så
att solen blir söt? LÄMNAD
på tröskeln. Bakom eller framför?
Men det är Dörrar på VID glänt. FUNNA
Och Kroppar i en Öppen Cirkels dolda himlakropp
Beströdda i rummen


Munnen är ett mjukt horn
Vilja en Varsam Långsamrot. Under
Huden den sköra Stjärntråden
Sammantiden en minnesbåt
med Ljusgård i lasten




Beströdda i rummen


Med din hand om min törstande tinning
ser jag alldeles genom de TÖMDA linserna
Liv. I Liv.
(Något ännu tyst) - Dunviskare - Färglyssnare
Äppelman - Harmänniska - Livson
Eldsångare - Bergsklättrare - Örnseglare -
Liv - Kännare -



Från mitt hustak begraver Natten
Tiden djupt i Drömmens Mod
Verklighetens Låga kom med





Jag vill somna och vakna i det Innersta Kärleksordet.

















Fri vers av J-M
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-15 18:11



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En innerlig text som kan läsas flera gånger.
Bra.
2018-02-16

  Nanna X
Varsamt, varmt viskade sköra kärleksord - vackert!
2018-02-15

    ej medlem längre
-Munnen är ett mjukt horn'
den är skarp och Sann.

som Rosettastenen
finns det nya toner att upptäcka (här)
Lagrar+
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M