Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den demon vi kallar hat!

En bitter situation;
leder till ilska, vrede.
HAT! En demon inuti som bara växer.
Får inte släppa ut den, får inte låta den ta över.
En död kärlek som inte vill lämna; äckel, snusk, förbittring.

Sömnlös; när får jag ta tillbaka min frid?
Döden; slutar inte allt då?

Jag offrar mig själv för att det ska bli bättre;

MEN NÄR FÅR JAG SÄGA IFRÅN?
NÄR FÅR JAG BRISTA UT I ILLVRÅL LIKNANDE DE JAG FÅTT ERFARA NU UNDER SÅ LÅNG TID?

När är det min tur?

Jag önskar bara tillbaka min frid, mitt liv, mitt hopp och mitt ljus!




Prosa av Linkan
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-09-06 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan