Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck

Det är så himla konstigt. Att en person kan göra så mycket avtryck i ens liv. Att man inte kan släppa, hur mycket man än vill. Som att hjärnan säger till dig när du haft en bra dag att "nej, vänta lite här nu" och så drömmer man om det på natten istället.

Varenda minut tänker jag på att smsa dig. Skriva något jag inte borde. Hoppas på att jag inte får ett svar så att jag kan gå vidare.

Vad skulle jag skriva?

"Hej, har du ångrat dig och saknar mig än?"

Jag gillar att leka med tanken på att skicka det. Men jag vågar inte. Jag är rädd för vad du ska säga. För vad du inte ska säga.

Istället går jag liksom bara vidare. Som att inget egentligen har hänt.




Fri vers (Fri form) av Elsindar
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-07 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsindar