Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ältande cirklar

Du ska vara ljus och blid

Mörkret får ej ta något fäste

Stanna hos mig här en tid

Här serveras enbart råd från de bäste

 

Du gjorde mig illa,

för det borde jag ha gått?

Paralyserad, stelnad, stilla...

Fattar du hur illa jag mått?

 

Läkningen kommer kanske dröja

jag behöver den för att vara kvar

sanningen går ej att töja

det är det viktigaste vi har

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-18 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP