Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har sagt att hon vill ha mig

Hela mig
Varken mer eller mindre
Att hennes dörr alltid står öppen då det bara är
för mig att kliva in
Vilket är ett tacksamt erbjudande som lockar
kan jag lova då hon är så vacker och fin
Vilket lätt kan få en annan att börja drömma sig
långt bort in i fantasin land där hon bara är min
Min och ingen annans
Och då vi älskar med varann måste jag emellanåt
torka bort svetten ifrån pannan på grund av den
så intensiva hettan som uppstår
Men jag får nog lov att tacka Nej till hennes goda
erbjudande då jag redan har en tjej som ni
kanske förstår
Men skulle det råka ta slut emellan oss så vet man
ju aldrig om det är jag som går

Hon har sagt att hon vill ha mig
Hela mig
Och då jag har sagt att jag redan har en tjej så
säger hon nu att hon gärna får följa med mig
Att det för henne är helt okej
Dörren står öppen för oss båda
Men det är något som jag först måste fråga
min tjej om innan jag till den förtjusande damen
något kan lova
Det lustiga är att den här lilla historien får mig att
känna mig älskad som om jag vore den store
Casanova
Ja, det vore någonting det om alla de söta flickorna
bara vägrade att lämna en ifred
Önsketänkande
Att jag med alla dessa skönheter skulle få dansa
Bossa Nova
Undrar vad min tjej skulle säga om det?
Bäst att jag ingenting säger eller ens frågar
då det kan ta hus i helvete...

Ken Cassel
7/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 285 gånger
Publicerad 2017-09-07 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel