Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbigångna människor


Charmbrist

Varför går vissa
med stora steg
in i allas hjärtan
medan
det för andra
är svårt
att vinna vänskap och kärlek

Sätter ödet krokben för dem

Har de ingen charm
ingen sexappeal
har de inte gått makeupkurs

Deras sätt kanske stör
deras sneda näsor kanske stör
de är inte attraktiva precis

Då är det väl naturligt
att bli förbigången
och bortglömd




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-07 08:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Färgblind förstår alla men det finns kanske nått som kallas kvinno-blind eller
mans-blind om man är kvinna vilket händer i bland.

Men jag undrar oxå!
2017-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och fundera på!
För mig är kärnan viktigare än skalet.
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP