Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facetterad


Vid din ocean.

Oron driver vita gäss.

Du slipar ditt glas.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-07 10:24



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Haiku som kan tolkas på flera sätt.
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP