Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfunna två

Omslingrandes fyllda av hetta
Vi skingrar bort allt som varit smärta
Efter år där vi glömde bort att höra
Vi nu fann ett sett att röra
Att åter lära oss lyssna på den andras röst
Jag lägger mig ned och drar in lukten från ditt bröst
Efter månader av nu återfunnen lycka
Våra ansiktens leende nu smycka
Håller din trygga hand
Följer dina steg på vågvåt sand
Det är åter vi två
Starka som få




Bunden vers (Rim) av Melomel
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-07 11:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fin
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel