Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Kisses in the morning!

Candlelight softly vibrating 

And a gentle embrace

 

Kisses in the morning

And we will be breathless and alive

 

Cool wonderful frills in body and soul

Chills of warmth froe our bones

 

Hot morning mist will send us home

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-09-01

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-07 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker gryningslängtan.
2017-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att börja dagen så...
2017-09-08

    ej medlem längre
Sinnligt och vackert! Särskilt mycket tycker jag om sista raden, om den svävande svårgreppbara känslan av att komma hem.
2017-09-08

  StinaJ VIP
Kyssar smakar som bäst på morgonen.
2017-09-08

  Rise Little One
Så mysigt!
2017-09-07

    ej medlem längre
Så vackert du skriver om kärleken.
2017-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
skönt!
2017-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar start på dagen!
2017-09-07

    ej medlem längre
Morgonmys...
2017-09-07

  ULJO
Fint stämningsfullt
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin