Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


You made me smile!

You made me smile

Kan känna din värme

 

You spice me up

Min åtrå har vaknat

 

I want to hold you tight

Vill känna din kropps värme

 

A kiss in real life

Smaken av dina läppar

 

Like a warm hug

Mitt sinne masseras utav dig

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-08-16

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 453 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-09-07 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker i känsla och bild.
2017-09-22

  Angel of love
Erotiskt vackert skrivet <3
2017-09-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det här kan inte misstolkas...skön text...
2017-09-08

    ej medlem längre
Det finns mycket värme i din text! Språken kompletterar varandra, ungefär som kroppsspråket.
2017-09-08

    Dan Myrbeck
Låter härligt!

Roligt att variera med varvat språk.
2017-09-08

  StinaJ VIP
Underbara kärleksord
2017-09-08

  Alysse VIP
Kärlekens språk
har många ansikten

"Like a warm hug"

det känns in i hjärteroten
varmt, mjukt och gott
2017-09-08

  Syrran77
Sensuellt
2017-09-07

  Rise Little One
Så underbart!
2017-09-07

    ej medlem längre
Sinnligt och vackert.
2017-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
fint med dubbla språk i korta rader - sensuellt
2017-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap!
2017-09-07

    ej medlem längre
Intressant med kombinationen av olika språk. Lite som ett samtal. Inre eller yttre samt speglingar.
2017-09-07

  ULJO
Ett annorlunda sätt att skriva på. Gillas
2017-09-07

  Ingrid Trolle
Rolig språkblandning,
som går fram
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin