Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Nu är jag närmare målet!

Åker ”Nerkabbat” genom livet

Allt som kommer står ej skrivet

                                                                                                            

Viskar och ropar, Smakar och pratar

Nu är jag närmare målet

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-09-02

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 503 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-09-07 12:02



Bookmark and Share


  Angel of love
Positivt och härligt <3
2017-09-13

  Sommarina VIP
Härligt positiv text. Nerkabbat, vill man ha
2017-09-11

  Karina"Kia"
Känslan i texten mer fri och livskraften lösgör livets alla intryck till att du gör uttrycker dig som saligt fin i klivet" nytt liv" Lugn men lite vild ;)
2017-09-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
På gång...
Låter som
en bra sång...
Så håll-i-gång!
2017-09-09

  Ingrid Trolle
Fint att du ser framåt
Du blir vad du tänker!
Bra!
2017-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Positivt och bra....det är framåt som gäller...
2017-09-08

    ej medlem längre
Vilken härlig livsglädje! Bilden talar särskilt starkt och tillför en ny dimension till texten. Med positiv tro och livsglädje ser man verkligheten ljusare!
2017-09-08

  StinaJ VIP
Livsglädje och så vinden som rufsar om i håret.
2017-09-08

  Alysse VIP
Underbart att läsa
positiv styrka
och glädje
2017-09-08

    ej medlem längre
superbra!
2017-09-07

  aol
Gillas bra där Lars,
2017-09-07

  Maria Sundelin VIP
Kloka val
Kramar
2017-09-07

    ej medlem längre
Keep on driving that cab!
2017-09-07

  Anya VIP
Gillar effekten med nerkabbat. Bra bild skapas. håller med Margit nedan....lever med öppet sinne.
2017-09-07

  Margit Grell VIP
Med öppna sinnen!
2017-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
Fint!
2017-09-07

  Marita Ohlquist VIP
En spännande resa genom livet!
2017-09-07

    ej medlem längre
Åker man "Nerkabbat" kanske resan är målet? :-)
2017-09-07

  Marianne Räf
Bra !

2017-09-07

  ULJO
Gott att höra
2017-09-07

  Salvation Pepper
Alltid gott att tänka. Hopp och tro.
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin