Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quadriga

Min en gång så ståtliga quadriga

som jag så kejserligt och graciöst svepte fram med

genom gator och torg

förvred sig en blodig afton i sorg och vemod

utvecklade nekrofilvingar och flög iväg

som en vingskadad nattfjäril

mot den blodröda solnedgången

så nu får jag vandra istället bröder

och se min mantel släpa i marken.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-07 16:56



Bookmark and Share


  Jensjensson
Bästa jag har läst på poeter.se!
Du är grym mannen
2017-09-20

    ej medlem längre
Grattis Jocke! Du har återigen lyckats skapa något magiskt :)
2017-09-11

  Goraxy 89 Orion VIP
"Memento vivere sed noli te oblivisci mortalem esse"
2017-09-08

    ej medlem längre
En väldigt pregnant bild full av liv och sorg, klädd i månskensord!
2017-09-08

  henke_r
Säger som Paolo Roberto sa i Stockholmsnatt: "Ett stycke värsting" (vilket typ betyder ytterst elegant text) ;)
2017-09-07

  Onomatoprofet VIP
Du målar med ord
2017-09-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Stiligt !
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt