Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång

 

Nu lyfter du sakta mot himlen upp
och sprider så fint dina strålar
du rör vid min ande och väcker min själ
0ch vackra bilder för mig målar

Du smeker min kind när du sakta stiger
jag känner din närhet när du glider förbi
så vacker och varm du lyser när du strålar
känns nu som det bara skulle vara vi

Jag fylls utav värmen som kroppen omsluter
och ser hur du sakta stiger mot skyn
jag står bara kvar på marken och njuter
du fortsätter resan rätt framför min syn.




 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-07 18:07



Bookmark and Share


  ULJO
Ståtligt framfört
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP