Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i

Mitt i alltihopa brast jag ut i skratt
Rakt upp och ner
Utan förvarning

Och det visade sig att jag inte alls var mitt i nånting
Jag var egentligen bara precis i början
Men just då trodde jag skrattet kom mitt i något
Mitt i prick, liksom
(och egentligen är det väl alltid så, mitt i, men kanske inte i prick?)

Men detta som jag nu befann mig i skulle visst dra ut länge på tiden
Skrattet mitt dog ut ganska fort, men mittet blev jag kvar i länge
Kanske är jag fortfarande mitt i
Och det händer att det kommer nya skratt, men nu står jag utanför och tittar in någonstans bredvid

Pricken ser jag knappt






Fri vers av orbis tertius
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-07 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius