Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordea

På piedestalen
Stolt och mäktig

Faller ner
Blir bönhörd
efter tiggeri

Upp på piedistalen
Stolt o mäktig

Faller ner
Blir bönhörd
efter tiggeri

Upp på poedistalen
Medborgarna kräver
lite tillbaka

Upp på apostlahästarna
och flyr till ett grannland
Det är ju lägre skatt där

© Christer Johansson 2017-09-07




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP