Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit kärlek inte nådde in.

En spottloska i ansiktet.

Hårda ord. Ett hot.

Ett nederlag. En läxa att lära.

Min ort, min ort, vad har du gjort?

Jag torkar ansiktet, men glömmer inte.

Sväljer stoltheten och retirerar.

Jag är svag, men ändå stark.

Min ort, min ort är ändå där jag bott.

Jag vandrar i spåren av mitt liv där ute i betongen.

Dit kärlek inte nådde in.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-07 21:49



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Hård tillvaro....vemodigt!
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP