Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motsägelsefullt väsen?


Gränsdragning

Om någon
kliver rakt över mina gränser
går jag tillbaka
och analyserar
vilka signaler
jag kan tänkas ha sänt ut

Jag måste uttala mina gränser
tydligare
så fort
något
känns konstigt i magen

Även gränslösa flickor
förtjänar
att säga
både nej och stopp




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-07 22:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är en bra avslutning på en tänkvärd text!
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP