Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan leva ditt liv alldeles ensam

Göra lite som du vill och känner
Men är det verkligen det som du vill
Vill du inte ha någon att älska och skämma bort
En som du kan lita på i alla väder
En som är så mycket mer än dina närmaste vänner
Någon som du kan luta ditt huvud emot på sena kvällar
och nätter
En kvinna så vacker och god
En förtjusande kvinna från denna planet som vi kallar
för våran jord
Så om det är det du egentligen vill måste du ju först
skaffa dig lite mod och gå ut ifrån din port
För att vara ensam hemma alldeles för länge gör ju inte
att kvinnorna direkt blir serverade på ditt bord
Så sätt på dig dina skor du och gå ut flörta lite så ska
du se att du får napp till slut
För inte vill väl du vara alldeles ensam och frusen
hemma när vintern åter kommer hit till kalla nord…?!

Du kan leva ditt liv alldeles ensam!

Ken Cassel
7/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-07 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel