Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Firmafesten

Lagom av allt är bäst när man går på firmafest
För inte vill man vara den som blir fullast och odrägligast
då alla andra arbetskamrater kommer tycka att man
beter sig som pest
Hålla på och dansa på borden och säga att man är kung
då alla andra på partyt bara kan gå och knulla sig själva
Fuck the rest
Och då ryktet på jobbet några dagar senare inte är nådiga
då man blir varse om vad man har ställt till med
Blir till det svarta fåret, jätte lätt
Och kanske med all rätt
Så nästa gång som det blir en firmafest så blir det
hemma hos dig
Yippie!!!

Firmafesten!

Ken Cassel
7/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-07 23:00



Bookmark and Share


  aol
Haha jag vet har varit utsatt,
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel