Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av en libertin som gillar blommopr och bin!


Snuskig hummer

Snuskig hummer,
Snuskig hummer,
Är en riktigt ful figur,
För hummern är ett snuskigt djur,
Vill ha nummer,
Vill ha nummer,
Detta vill han natt pch dag,
Och det för köttets välbehag,
Snuskig hummer,
Snuskig hummer,
Är en riktig libertin
Som blommor gillra blott med bin,
Vill ha nummer,
Vill ha nummer,
Och synda emot Herren Gud,
Och givet mot hans sjätte bud,
Snuskig hummer,
Snuskig hummer,
Syndar var dag utan skam,
Och gärna det med kött av lamm!




Bunden vers av Pehr Werz
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-09-08 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz