Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt ord

och jag säger nej
trams och dumheter
men sov du
sov du med salpeter

smädde du mej
med oförskämdheter
trumfade jag
dig snabbt med hexameter

och bilderna sprack
ingen som orkade
olön är tack
och drömmarna solkade

åt helvete gack
den säd som du runkade
framtiden flack
och ångesten prunkande




Bunden vers av Onders
Läst 577 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-08 02:19



Bookmark and Share


  Onders
men vafan. är det bara ragnar som fattar? det här är ju storartat, vem fan kan nånsin neka till att ha upplevt detta utan att kunna sätta fingret på det? ni fjollor som kittlar varandras pungar, ära den som äras bör! ära onders.
2018-03-05

  SatansSon
rolig o bra den här.
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders