Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måltiden

Hon tog en tugga. Järnsmaken gav henne kväljningar. Inte var dag man har en kuk i sin mun, tänkte hon och tuggade vidare. Det blödde utav helvete. Inte värre än när jag har mens, tänkte hon och svalde en stor tugga kuk. Kom inte och säg att det inte är stake i mig, tänkte hon och klappade sig stolt på magen. Därefter återgick hon till sin strikt vegetariska kosthållning.





Prosa (Novell) av Fröken Barbarén
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-05-28 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén