Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARMONI

 

Alla pusselbitar

på plats

 

många eländen

avslutade

 

vilar i denna stund

 

livet, som det är

med ont och gott




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-09-09 17:45



Bookmark and Share


  M.Eta
Du beskriver en skön känsla.
2017-09-11

  ULJO
Så fint
2017-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
att se sitt liv
i
klarögd vila
konstatera snarare än värdera
och lättare gå vidare !


2017-09-10

  Anya VIP
Skönt att kunna vila i stunden. Det behöver jag lära mig mer av. Härligt med pusselbitarna på plats.
2017-09-10

    ej medlem längre
Härlig harmonikänsla! Både hos författaren och läsarna. :-)
2017-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att känna så här...
2017-09-09

  Rise Little One
Värdeful stund i livet!
2017-09-09

    ej medlem längre
Harmonin och balansen i stunden förstärks av det som varit. Så talande och så skönt att vila i känslan av din dikt!
2017-09-09

    ej medlem längre
Den mest dyrbara av stunder då allt bara stämmer och nynnar i samklang...
2017-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar befrielse från sorgerna som varit och livsglädje i det som är!
2017-09-09

  DavidM VIP
En skön lugn känsla av denna dikt, harmonin som kan uppstå inom.
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP