Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fred på planeten.


Igen!

Kort sms från storasyster;
besöker Normandie, varmt,
ser alla kors, men här är kallt
och regnigt, har så varit hela
sommaren.
Min önskan är att vi inte
tvingas uppleva vanvettet
IGEN!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-08 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje