Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

"Får jag hålla om dig nu? Utan att det betyder något?"

du håller mig precis på kanten
Håller i min hand men säger jag måste ha balans för du kan släppa när som helst.

Du säger att det betyder någonting
Att allt va påriktigt
Hur ska jag kunna tro på det
Lever i konstant dröm
Kan någon väcka mig

Fattar du inte att jag träffar andra för det gör ont att vara själv med det som du har lämnat i mig

"Jag ringde bara för att säga att jag älskar dig
Och allt du gör"

"Why would u do something like that
Du vet att jag inte ser dig på det sättet"

Jag kommer aldrig träffa dom igen
För dom vill inte minnas mig
Säger "det gjorde ont att såra henne
För jag läser hur hon skriver om mig"

Du drog alltid för dina gardiner
Skäms du över mig?
Det var alltid sista sekunden med dig
Fattade ingenting
För du bara tog mig
Som att snatta en tröja på H&M
Slet av larmet så ingen märkte
Gick ut genom dörrarna
Och allt exploderade inom dig

Letar efter nästa kick
Vill bli sparkad i huvudet
Så jag slipper känna hur ont det gör i hjärtat




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-08 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den är var stark! Den gör riktigt ont att läsa!
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans