Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fajtas

Musslan ger och musslan tar
vänder inte om

Musslan strider musslan fäktar
vinner alla slag

I skymundan stänker tårar
viker knäna sig
är själen utslagen

Musslan förvånas aldrig
tar en dag i taget

Musslan ser sitt liv passera
pusslar om på kartan

I skymundan skrattar hon
hånar livets små besvär





Fri vers (Fri form) av Sara Raimosson
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-08 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson