Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedrägeri


Jag skyler mig bakom nonsensord
och undanlagda blickar.
Jag iakttar bakom hörlurar
och genom nickokickar

Jag lever i en förbannad lögn,
jag lever nånannanstans.
Jag låtsas tills solen tröttnar
- då börjar min romans

Jag färgar forna känslor,
tänkta tankar i rosa.
Jag misshandlar min äkthet
med anorexia nervosa

Jag blundar och begrundar
mitt falska finska jag.
Står still i (r)evolutionen
och inser:
jag är svag.




Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-05-28 18:48



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
yes detta är kalas, härliga lekfulla rim
som garnerar det syrliga innehållet
och ger bra flyt i texten. mycket bra.
2006-05-31

  Jonjovan
riktigt bra! rimma på nickokickar är riktigt tufft, en MC hade varit svartsjuk...
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén