Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I kvällens tv-sändning var ljudet borta en lång stund i början


Go Kväll

Vi har just nu problem med ljudet; meddelas det på en textremsa

Men man meddelar aldrig om det är något problem med vad som sägs

På något sätt blir det lite parodiskt när man bevittnar de medverkandes engagemang; hur de spänner sina läppar och visar olika uttryck i sina ansikten    

Men inget budskap kommer fram i stumfilmen

Ironiskt blir det då när man inte hör någonting. Det är som ett ödets ironi, som vill visa på att det vi håller på med är för mycket snack och för lite verkstad                                                          




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 21:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Halvstum kväll?
;/
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP