Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dont stop believing

Varför mår jag inte bra av att vara med henne
Kanske måste tappa bort henne också, i vimlet
Någon förlorade sin dotter
Råkade köra på med ambulansen
Ironin i det

Hatar mitt hår ikväll
Vill bara känna mig bra ju
Va e grejen
Blivit helt tom men endå helt ledsen och äcklad av allt jag gör och allt jag ser
Det finns bara en person jag vill träffa just nu
Å han vill inte träffa mig.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans