Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning!


Älskade


Även om jag inte duger åt dig

håll om mig åtminstone

älskade...




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 434 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-09 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow du skriver så otrolig bra <3
2019-07-24

    ej medlem längre
WOW! Äntligen en dikt som sjuder av innerlighet!!
2019-01-10

  Ninananonia VIP
Berörande ord.
2017-12-03

    ej medlem längre
Ord fyllda av längtan. Vackert.

2017-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...bara närheten kan betyda mycket...
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin