Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 april - 2017

Kom tillbaka
med ditt flin
så förvridet

Din koma
du kan skrika
i det ljudelektriska
kretsar super-8

Kommer omkull
jag dansar
döv, stum
och blind

Drömmarnas drönare
sätta världen
jag ska göra
ett plus ett till 3

Jag ska
fastställa spåren
och dölja
en hemlighet

Jag är inte
för jag är inte
när det inte är
kanske inte




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-09 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig