Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 april - 2017

Du dansar
lilla älva
runt mitt hjärta
i omlopp

Mitt lilla blod
lilla ängel
när allt faller
på sin speciella plats

Då tar vi
å skakar
denna värld
om och om igen




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-09 00:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den behöver stå på huvudet
kanske då allt trillar på plats?



2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig