Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siempre Siendo Latino

Måste jag säga de igen? när ska du våga slappna av?
va dig själv med mig låt mig få dig o må bra
du har potential våga ge de du har
du borde kunna göra allt utan o känna obehag

du är som du är o jo du känner ju mig
beroende av fest o att ha kul e min grej
vill inte ha nån annan här babe jag valde ju dig
men varje gång jag bjuder upp på dans så tackar du nej

jag ber dig släpp din skam! låt mig förevigt va din gentleman
låt mig bjuda på mig själv låt mig visa vad jag kan
får jag lov, natten e vår ge mig en chans
jag ger dig mitt ord om du kan ge mig din hand




Fri vers av Femfemnoll VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-09-09 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP