Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma skuggan nära

personans överfart
ett spel med nunor
skymningens
kombinatorik
ruvar ständig nya

att sen

komma skuggan nära
blicka ut
över kanten till
den andres
och

falla




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-09 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP