Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mosa en hustrumisshandlare




Jag har fått nog av äckel

Hen slår hen med knuten näve

Hen blöder


Hen sparkar några gånger till

För att veta att hen

Kommer avlida



---------------------


Män som slår kvinnor

Kan hamna hos mig



Om de har tur!



Män som slår kvinnor

Ligger riktigt illa till


Bland MÄN




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-09 07:56



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Våld är fruktansvärt

2017-09-11

  Titti Rydberg VIP
Den dagen en man lyfter handen mot en kvinna är dagen han slutar vara man.
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt